Αποποίηση ευθυνών

Ευχαριστώ για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας!

Λάβετε υπόψη ότι στόχος μας είναι να σας δείξουμε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο και πρόθεσή μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες και αληθινές πληροφορίες. Δεν είμαστε ειδικοί, αλλά προσπαθούμε να δείχνουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα, επιλεγμένα με βάση τη δική μας εμπειρία.

Ο ιστότοπός μας θα μπορούσε να περιέχει πληρωμένες διαφημίσεις banner που δημιουργούνται και διαχειρίζονται από δίκτυο τρίτου μέρους. Αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης συνδέσμους συνεργατών. Ως συνεργάτης της Amazon και ως συνεργάτης άλλων ιστότοπων που προσφέρουν προγράμματα θυγατρικών, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο συνεργάτη και κάνετε μια αγορά, ενδέχεται να λάβουμε μια μικρή προμήθεια. Οι σύνδεσμοι συνεργατών δεν επηρεάζουν το κόστος σας ως καταναλωτή σε καμία περίπτωση. Το κόστος αγοράς αγαθών είναι το ίδιο ανεξάρτητα από τους συνδέσμους συνεργατών μας.

Δεν είμαστε ο πωλητής ή κατασκευαστής οποιουδήποτε προϊόντος που αναφέρεται στον ιστότοπό μας. Όλες οι ερωτήσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα που περιγράφονται θα πρέπει να απευθύνονται στις κατάλληλες οντότητες. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη δική σας υγεία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Δεν δημοσιεύουμε κανενός είδους συμβουλές σε αυτόν τον ιστότοπο, ειδικά δεν δημοσιεύουμε ιατρικές συμβουλές. Οι πληροφορίες που περιέχονται εδώ προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Αυτές οι πληροφορίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως συμβουλή ή υπόδειξη.

Ενώ προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς και ενημερωμένες, οι πληροφορίες ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές, διορθώσεις ή βελτιώσεις στις πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπό μας ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύονται εδώ είναι εσφαλμένες ή ανακριβείς. Να θυμάστε ότι η χρήση των πληροφοριών που δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας και όλες οι συνέπειες αυτής της χρήσης είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.