Опровержение

Благодарим ви, че посетихте нашия уебсайт!

Моля, имайте предвид, че нашата цел е да ви покажем възможно най-доброто съдържание и нашето намерение е да предоставим надеждна и вярна информация. Ние не сме експерти, но се опитваме да покажем само най-добрите продукти, подбрани въз основа на собствен опит.

Нашият уебсайт може да съдържа платени банери, които се генерират и управляват от мрежа на трета страна. Този сайт включва и партньорски връзки. Като сътрудник на Amazon и филиал на други уебсайтове, които предлагат партньорски програми, ние печелим от отговарящи на условията покупки. Това означава, че ако щракнете върху партньорска връзка и направите покупка, може да получим малка комисионна. Партньорските връзки по никакъв начин не влияят на разходите ви като потребител. Вашите разходи за закупуване на стоки са еднакви, независимо от нашите партньорски връзки.

Ние не сме продавач или производител на нито един продукт, споменат на нашия уебсайт. Всички въпроси, свързани с описаните продукти, трябва да бъдат насочени към съответните субекти. Преди да използвате какъвто и да е продукт или ако имате въпроси или притеснения относно собственото си здраве, трябва да се консултирате с Вашия лекар.

Ние не публикуваме никакви съвети на този уебсайт, особено не публикуваме медицински съвети. Информацията, съдържаща се тук, е само за образователни и информационни цели. Тази информация при никакви обстоятелства не трябва да се разглежда като съвет или предложение.

Въпреки че се стремим да гарантираме, че информацията, публикувана на този уебсайт, е точна и актуална, информацията може да съдържа неточности или печатни грешки. Ние си запазваме правото да правим промени, корекции или подобрения на информацията, съдържаща се в нашия уебсайт, по всяко време без предизвестие.

Моля, свържете се с нас, ако смятате, че информацията, публикувана тук, е невярна или неточна. Моля, не забравяйте, че използването от ваша страна на информацията, публикувана на нашия уебсайт, и всички последици от това използване, са единствено на ваша отговорност.