Vrijwaring

Bedankt voor het bezoeken van onze website!

Houd er rekening mee dat het ons doel is om u de best mogelijke inhoud te tonen en dat het onze bedoeling is om betrouwbare en waarheidsgetrouwe informatie te verstrekken. We zijn geen experts, maar we proberen alleen de beste producten te tonen, geselecteerd op basis van onze eigen ervaring.

Onze website kan betaalde banneradvertenties bevatten die worden gegenereerd en beheerd door een netwerk van een derde partij. Deze site bevat ook affiliate links. Als Amazon Associate en een partner van andere websites die partnerprogramma’s aanbieden, verdienen we aan in aanmerking komende aankopen. Dit betekent dat als je op een affiliate-link klikt en een aankoop doet, we een kleine commissie kunnen ontvangen. Affiliate links hebben hoe dan ook geen invloed op uw kosten als consument. Uw kosten om goederen te kopen zijn hetzelfde, ongeacht onze gelieerde links.

Wij zijn niet de verkoper of fabrikant van enig product dat op onze website wordt vermeld. Alle vragen met betrekking tot de beschreven producten moeten worden gericht aan de juiste entiteiten. Raadpleeg uw arts voordat u een product gebruikt of als u vragen of opmerkingen heeft over uw eigen gezondheid.

We publiceren geen enkele vorm van advies op deze website, vooral we publiceren geen medisch advies. De informatie die hier wordt verstrekt, is alleen voor educatieve en informatieve doeleinden. Deze informatie mag in geen geval worden beschouwd als advies of suggestie.

Hoewel we ernaar streven ervoor te zorgen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd juist en actueel is, kan de informatie onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. We behouden ons het recht voor om te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen, correcties of verbeteringen aan te brengen in de informatie op onze website.

Neem contact met ons op als u van mening bent dat de hier gepubliceerde informatie onjuist of onnauwkeurig is. Houd er rekening mee dat uw gebruik van de informatie die op onze website is gepubliceerd, en alle gevolgen van dergelijk gebruik, uitsluitend onder uw verantwoordelijkheid valt.