Vastuuvapauslauseke

Kiitos vierailustasi verkkosivuillamme!

Muista, että tavoitteemme on näyttää sinulle parasta mahdollista sisältöä ja tarkoituksenamme on tarjota luotettavaa ja oikeaa tietoa. Emme ole asiantuntijoita, mutta yritämme näyttää vain parhaat tuotteet, jotka on valittu oman kokemuksemme perusteella.

Sivustomme voi sisältää maksettuja bannerimainoksia, jotka ovat kolmannen osapuolen verkoston luomia ja hallinnoimia. Tämä sivusto sisältää myös affiliate-linkkejä. Amazonin yhteistyökumppanina ja muiden kumppaniohjelmia tarjoavien verkkosivustojen tytäryhtiönä ansaitsemme vaatimukset täyttävistä ostoksista. Tämä tarkoittaa, että jos napsautat affiliate-linkkiä ja teet ostoksen, voimme saada pienen palkkion. Affiliate-linkit eivät vaikuta kustannuksiisi kuluttajana millään tavalla. Tavaroiden ostokustannukset ovat samat riippumatta kumppanilinkkeistämme.

Emme ole minkään verkkosivustollamme mainitun tuotteen myyjä tai valmistaja. Kaikki kuvattuihin tuotteisiin liittyvät kysymykset tulee osoittaa asianmukaisille tahoille. Ennen kuin käytät tuotetta tai jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita omasta terveydestäsi, sinun tulee neuvotella lääkärisi kanssa.

Emme julkaise minkäänlaisia ​​neuvoja tällä sivustolla, etenkään lääketieteellisiä neuvoja. Tässä olevat tiedot ovat vain koulutus- ja tiedotustarkoituksiin. Näitä tietoja ei missään tapauksessa pidä pitää neuvona tai ehdotuksena.

Vaikka pyrimme varmistamaan, että tällä verkkosivustolla julkaistut tiedot ovat tarkkoja ja ajan tasalla, tiedoissa voi olla epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia, korjauksia tai parannuksia verkkosivustollamme oleviin tietoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Ota meihin yhteyttä, jos uskot, että täällä julkaistut tiedot ovat virheellisiä tai epätarkkoja. Muista, että verkkosivustollamme julkaistujen tietojen käyttö ja kaikki tällaisen käytön seuraukset ovat yksinomaan sinun vastuullasi.