Zřeknutí se odpovědnosti

Děkujeme za návštěvu našeho webu!

Mějte prosím na paměti, že naším cílem je zobrazovat vám co nejlepší obsah a naším záměrem je poskytovat spolehlivé a pravdivé informace. Nejsme odborníci, ale snažíme se ukazovat jen ty nejlepší produkty, vybrané na základě vlastních zkušeností.

Naše webové stránky mohou obsahovat placené bannerové reklamy, které jsou generovány a spravovány sítí třetí strany. Tato stránka také obsahuje přidružené odkazy. Jako spolupracovník Amazonu a přidružená společnost jiných webových stránek, které nabízejí přidružené programy, vyděláváme z kvalifikovaných nákupů. To znamená, že pokud kliknete na přidružený odkaz a provedete nákup, můžeme obdržet malou provizi. Přidružené odkazy v žádném případě neovlivňují vaše náklady jako spotřebitele. Vaše náklady na nákup zboží jsou stejné bez ohledu na naše přidružené odkazy.

Nejsme prodejcem ani výrobcem žádného produktu uvedeného na našich webových stránkách. Veškeré dotazy týkající se popsaných produktů směřujte na příslušné subjekty. Před použitím jakéhokoli produktu nebo pokud máte nějaké otázky nebo obavy o své vlastní zdraví, měli byste se poradit se svým lékařem.

Na tomto webu nezveřejňujeme žádné rady, zejména rady lékařů. Informace zde uvedené slouží pouze pro vzdělávací a informační účely. Tyto informace by za žádných okolností neměly být považovány za radu nebo návrh.

I když se snažíme zajistit, aby informace zveřejněné na této webové stránce byly přesné a aktuální, informace mohou obsahovat nepřesnosti nebo typografické chyby. Vyhrazujeme si právo provádět změny, opravy nebo vylepšení informací obsažených na našich webových stránkách kdykoli bez upozornění.

Pokud se domníváte, že zde zveřejněné informace jsou nesprávné nebo nepřesné, kontaktujte nás. Mějte prosím na paměti, že vaše použití informací zveřejněných na našich webových stránkách a všechny důsledky takového použití jsou výhradně na vaší odpovědnosti.